Verdediger Richard Jensen blijft toch bij Roda JC

Print
Verdediger Richard Jensen blijft toch bij Roda JC

Richard Jensen. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Kerkrade / Eygelshoven -

Richard Jensen blijft toch bij Roda JC. De centrale verdediger liep deze zomer uit zijn contract en heeft nu een nieuwe verbintenis getekend voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar.

Eerder hintte de 24-jarige Fin er nog op dat hij zou vertrekken uit Kerkrade. „Centraal achterin waren wij nog niet dubbel bezet”, motiveert technisch directeur Jeffrey van As de keuze voor Jensen. „We zijn blij dat we Richard opnieuw bij Roda JC mogen verwelkomen en dat we een speler met internationale ervaring kunnen toevoegen aan onze selectie.”

Richard Jensen kwam in 2018 van FC Twente naar Roda JC. In twee seizoenen kwam hij tot 30 wedstrijden in het eerste elftal. De Fin had de afgelopen twee jaar regelmatig te kampen met blessureleed. Op de momenten dat hij fit was, kon hij steevast rekenen op een basisplaats.

Beluister hier de nieuwste voetbalpodcast van De Limburger:

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →