Video: Blooper tijdens live-uitzending RTL Ontbijtnieuws met Jan de Hoop

Jan de Hoop. © ANP Kippa

RTL Ontbijtnieuwslezer Jan de Hoop draait al meer dan twintig jaar mee, maar zo’n blooper als vanochtend heeft hij niet vaak meegemaakt. Zijn visagist wilde zijn gezicht bijwerken met poeder tijdens de uitzending.

Redactie

Dat doet ze wel vaker, maar normaal gesproken nooit terwijl het nieuwsprogramma live op zender is. De Hoop reageert dan ook verrast: ,,Wat gezellig dat je even komt, Karin. Maar we zitten wel midden in de uitzending.”

De visagist, die een mondkapje draagt, denkt nog even dat hij een grapje maakt maar snelt weg op het moment dat De Hoop zegt: ,,Nee, serieus!”. Daarna pakt de presentator gewoon de draad weer op. ,,Dit kan alleen hier”, voegt hij nog lachend toe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

    Wil je alle Plus-artikelen lezen?

    Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

    Kies digitaal