Smeets Mercedes-Benz verhuist na 48 jaar uit Maastricht

Print
Smeets Mercedes-Benz verhuist na 48 jaar uit Maastricht

Afbeelding: © Smeets Autogroep

Heerlen / Maastricht / Venlo / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick -

Smeets Autogroep gaat per 19 oktoberhaar verkoop- en werkplaatsactiviteiten in Maastricht verhuizen naar de andere vestigingen van het autobedrijf. Hiermee komt er een eind aan 48 jaar Smeets geschiedenis aan de Akersteenweg in Maastricht.

Redenen die het familiebedrijf geeft voor het stopzetten van de activiteiten in Maastricht zijn de langere onderhoudsintervallen van nieuwe modellen, de veranderende marktomstandigheden en de bijbehorende investeringen. De werkplaats gaat op 19 oktober dicht en de showroom op 1 november. De vestiging in Heerlen aan de Handelsstraat wordt hiermee de enige vestiging in Zuid-Limburg.

Smeets Autogroep is officieel Mercedes-Benz dealer van Limburg en Zuidoost-Brabant voor personen-, bestel-, en vrachtwagens. Het familiebedrijf is al meer dan 90 jaar actief binnen de automotivebranche, heeft vier vestigingen (Heerlen, Ittervoort, Venlo en Eindhoven) en er werken 185 medewerkers.

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger. Meer van WijLimburg