Overleden vrouw en gewonde man gevonden in woning Maastricht

Print

Overleden vrouw en gewonde man gevonden in woning Maastricht. Video: Orange Media

Maastricht / Itteren -

In een woning aan de Minister Talmastraat in Maastricht is donderdagochtend een overleden vrouw aangetroffen. In de woning was ook een gewonde man aanwezig. De politie houdt ernstig rekening met een misdrijf.

De politie reageerde rond half tien op een melding van iemand die zich zorgen maakte over de mensen in de woning. Toen agenten de woning binnen gingen troffen ze daar de overleden vrouw en de gewonde man aan. De man is aangehouden en voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Waarvan de man wordt verdacht wilde de woordvoerder van de politie niet zeggen. Ook niet hoe de vrouw om het leven is gekomen. „Het onderzoek is nog bezig”, zei hij.

De politie is in en rond de woning bezig met onderzoek naar wat er zich precies heeft afgespeeld. Ook is een buurtonderzoek gestart. De straat is gedeeltelijk afgezet met politielinten.

Getuigen wordt gevraagd om zich te melden bij de politie.

Overleden vrouw en gewonde man gevonden in woning Maastricht
Foto: Orange Media

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →