Aandacht voor bewegen en gezond eten in Heerlen

Print
Aandacht voor bewegen en gezond eten in Heerlen

Afbeelding ter informatie. Afbeelding: ING image

Heerlen / Hoensbroek -

Peuteropvang Heerlen, Heel Heerlen Beweegt en JOGG slaan de handen ineens tijdens de Nationale Sportweek. Deze vindt plaats van 18 tot en met 27 september.

Er vinden in die week verschillende activiteiten plaats. Zo starten op maandag 21 september 800 peuters en 430 kleuters aan de peuter- en kleuter4daagse. Kinderen en leerkrachten lopen zo’n tien minuten per dag. Aan het eind van de week ontvangen alle deelnemers een medaille en diploma.

Op woensdag 23 september is er een springkussenfestijn bij Sportpark de Varenbeuk en Sportpark Grasbroek. Tevens wordt er op 23 september bij peuteropvangen en basisscholen in Heerlen aandacht besteed aan kraanwater als duurzame en gezonde dorstlesser.

Peuteropvang Heerlen plakt nog een tweede beweegweek aan de Nationale Sportweek vast, waarin aandacht voor gezond eten centraal staat.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →