Franse aanvaller Couturier op proef bij VVV

Print
Franse aanvaller Couturier op proef bij VVV

Clément Couturier in De Koel. Afbeelding: VVV-VENLO

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

VVV heeft de komende dagen de Franse aanvaller Clément Couturier (26) op proef. Een maand geleden testte hij nog bij MVV waar hij een ‘interessante speler’ werd genoemd, maar koos hij zelf uiteindelijk niet voor een Maastrichts avontuur.

Couturier is van origine een aanvaller die vaak op links heeft gespeeld maar ook op het middenveld uit de voeten kan. Hij speelde het laatst bij het Belgische RE Virton, een club op het vierde niveau in dat land. Met Les Herbiers VF bereikte hij in 2018 de finale van de Coupe de France. In de zomer daarna, verhuisde hij naar het Luxemburgse F91 Dudelange.

Lees ook: VVV heeft het kleinste budget in de eredivisie: op koopjesjacht met kleingeldbeurs

Met die club speelde hij kwalificatiewedstrijden voor de Champions League en kwam hij in de groepsfase van de UEFA Europa League uit. Hij speelde onder andere twee keer tegen AC Milan en Real Betis.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van het online voetbalprogramma Komt dat Schot:

Komt dat Schot. Video: De Limburger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen