Staatsloterij stuurt per ongeluk verkeerde uitslag, verwarring alom

Print
Staatsloterij stuurt per ongeluk verkeerde uitslag, verwarring alom

De Staatsloterij stuurde per ongeluk de verkeerde uitslagenlink. Afbeelding: Staatsloterij

De verwarring was vrijdagochtend groot bij deelnemers aan de Staatsloterij. Zij hadden namelijk per ongeluk de uitslagen van een maand eerder ontvangen, waardoor sommige spelers onterecht dachten prijs te hebben. De Staatsloterij heeft dit inmiddels gecorrigeerd.

‘Denk je € 100,00 gewonnen te hebben bij de Staatsloterij, krijg je de volgende dag een rectificatiemail met daarin wél de juiste link.. € 0,00! NUL! Niks nada noppes! Zó jammer weer!’, schrijft deelnemer Marieke op Twitter.

Ook Tjitske greep mis: ‘Staatsloterij wat jammer is dit! Eerste mailtje vanochtend winnen we €100,00 en na het tweede mailtje winnen we niks..... dat is wel even een domper.’

Excuusmail

Staatsloterij-woordvoerder Sander van de Vooren legt uit dat in eerste instantie een mail met een verkeerde link is verstuurd. Die link verwees naar de uitslagen van 10 augustus. Vervolgens is een excuusmail verstuurd waarin wel de juiste link naar de uitslagen van 10 september stond. ,,Ik kan me de verwarring heel goed voorstellen”, aldus Van de Vooren. ,,Het belangrijkste is dat deelnemers duidelijkheid hebben over de uitslag, vandaar dat we een excuusmail gestuurd hebben.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →