Ierse kooivechter Conor McGregor gearresteerd op Corsica

Print
Ierse kooivechter Conor McGregor gearresteerd op Corsica

Conor McGregor. Afbeelding: AP

De Ierse kooivechter Conor McGregor is gearresteerd op het eiland Corsica. Hij wordt verdacht van een poging tot aanranding. Er is op 10 september een klacht tegen hem ingediend.

McGregor is ondervraagd en weer vrijgelaten, laat zijn woordvoerder weten. De bekende vechtsporter zou alle beschuldigingen hebben ontkend. Hij is met zijn verloofde in Corsica, om te varen met zijn jacht. Het incident zou in een bar op het Franse eiland hebben plaatsgevonden.

Primeur

De 31-jarige Ier is een wereldberoemde ster in de vechtsport Mixed Martial Arts, komt uit in de UFC (Ultimate Fighting Championship) en zorgde in 2016 voor een primeur door als eerste de wereldtitel in twee verschillende gewichtsklassen in bezit te hebben (vedergewicht en lichtgewicht).

McGregor kondigde vorige maand zijn afscheid als vechtsporter aan. Die onverwachte mededeling deed hij op Twitter, maar aan het waarheidsgehalte wordt getwijfeld. De Ier heeft al twee keer eerder gezegd dat hij zou stoppen, maar kwam beide keren al snel terug op dat besluit.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen