Video: Man (38) slachtoffer van schietpartij in Sittard

Print

13-9 Schietpartij Sittard. Video: Track 88

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De identiteit van de man die zaterdagavond op de oprit van een woning aan de Bradleystraat gewond werd gevonden is bekendgemaakt. Het gaat om een 38-jarige man. Uit welke plaats hij afkomstig is en over hoe zijn toestand is, wil de politie lopende het onderzoek niets zeggen.

Zaterdagavond rond 23.15 uur meldde een bewoner van de Bradleystraat aan de politie dat er op een oprit een gewonde man zou liggen. De man was nog aanspreekbaar en vertelde agenten dat hij beschoten was.

Lees ook: Man mogelijk neergeschoten op oprit van woning in Sittard

Onderzoek wees uit dat dit inderdaad het geval is geweest. Getuigen vertelden dat ze enkele harde knallen gehoord hebben. De recherche doet onderzoek in de zaak. Zondag heeft er een buurtonderzoek plaatsgevonden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →