Meerssen-trainer Danny Volkers na winst goed geluimd

Print
Meerssen-trainer Danny Volkers na winst goed geluimd

Danny Volkers. Afbeelding: Ermindo Armino

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Hoensbroek -

“Goede zin? Ik heb altijd goede zin”, was de reactie van Meerssen-trainer Danny Volkers na de knappe 1-2 winst in Malden bij Juliana’31. Twee duels gespeeld, vier punten. “En als we vorige week die ruime 0-3 marge niet hadden verspeeld, was de start nog beter geweest”, zei de goedgeluimde Volkers.

Hoofdklasser Meerssen speelde tegen Juliana’31 – toch één van de ploegen, die volgens Volkers hoog zal eindigen – gedisciplineerd en gaf weinig kansen weg. Vlak voor rust onderschepte Nino Everaers de bal, legde breed op Dylano van Dijk en die vond het net (0-1), waarna Richard Hannon enkele minuten later de marge zelfs verdubbelde: 0-2.

Volkers verwachtte na de pauze een sterk aandringende thuisclub, maar van dat offensief was niet veel te zien. Pas vijf minuten voor het einde vond Miguel Zeller uit een vrije trap een gaatje in de hechte Meerssen-defensie: 1-2.

EHC redde het niet bij AWC en verloor kansloos met 4-1. De ploeg van trainer Paul Meulenberg kwam nog wel door Lars Reck op voorsprong, maar nog voor rust scoorde Idar Kramer de gelijkmaker: 1-1. “Na die voorsprong hadden we een strafschop moeten krijgen, maar dat werd ons niet gegund”, foeterde Meulenberg. In de tweede helft liep EHC voortdurend achter de feiten aan en kon AWC simpel naar 4-1 uitlopen.

Bekijk ook de nieuwste aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt dat Schot. Video: De Limburger