Aelser Buutte Aovent vindt plaats in verkleinde versie

Print
Aelser Buutte Aovent vindt plaats in verkleinde versie

Afbeelding: Jurgen Mols

Elsloo -

Dit jaar wordt er geen Grwaatste Aelser Buutte Aovent gehouden in het Maaslandcentrum van Elsloo. Maar de organisatie is creatief genoeg en heeft daarom een alternatief bedacht: De Kleinste Aelser Buutte Aovent.

De Grwaatste Aelser Buutte Aovent vindt sinds 2012 plaats, maar vanwege de regelgeving is het dit jaar niet mogelijk deze plaats te laten vinden. Het aantal beschikbare plaatsen zal namelijk sterk verminderd moeten worden om aan de geldende regels te voldoen, waardoor het voor de organisatie niet rendabel is.

Alternatief

Om de liefhebbers van de buut niet teleur te stellen en er tevens voor te zorgen dat er tijdens de crisis toch nog gelachen kan worden, komen de organisatoren (Aelserbuut.nl) met een alternatief: De Kleinste Aelser Buutte Aovent.

All inclusive

De avond ken een all-inclusiveconcept, waarbij hapjes en drankjes zijn inbegrepen in de prijs. Waar normaal bitterballen en frikandelletjes worden geserveerd, is er nu plaats voor een culinaire verassing. De kosten bedragen 57,50 euro per persoon. De avond wordt gehouden zonder winstoogmerk, laat Aelserbuut.nl weten. Mochten er positieve baten zijn, dan komen deze volledig ten goede aan het verenigingsleven in Elsloo.

Kaarten zijn te reserveren via: www.Aelserbuut.nl. Daar is ook meer informatie over de artiesten te vinden.