Mishandeling Venlo gefilmd: politie zoekt beelden van getuigen

Print
Mishandeling Venlo gefilmd: politie zoekt beelden van getuigen

Afbeelding: Getty Images

Venlo -

Meerdere jongeren hebben afgelopen zondag een jongeman mishandeld aan de Wolweversstraat in Venlo. Het wijkteam van de politie Venlo Noord en Oost is op zoek naar beelden die getuigen hebben gemaakt.

Volgens de politie werd een jongeman zondag rond 20.45 uur door meerdere personen mishandeld op een parkeerplaats aan de Wolweversstraat in Venlo. Op camerabeelden die de politie al in bezit heeft, is te zien dat meerdere jongeren de mishandeling filmden. De politie sluit niet uit dat die beelden op internet terecht zijn gekomen.

Contact

Het wijkteam wil in contact komen met getuigen die nog geen contact met de politie hebben gehad over deze zaak. Ook hoopt het team zo aan beeldmateriaal te komen waarop de mishandeling te zien is. Wie meer informatie heeft of in het bezit is van de beelden, kan contact opnemen met de politie via 0900 8844 met vermelding van registratienummer 2020149790.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →