Video: Bestelbus in lichterlaaie op parkeerplaats langs A73

Print

Bestelbus in lichterlaaie op parkeerplaats langs A73. Video: Horst24

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn -

Een bedrijfsbus op parkeerplaats Romeinse Put langs de A73 tussen Horst en Venray is in de nacht van dinsdag op woensdag volledig in vlammen opgegaan.

De brandweer van Horst en Venray werden rond kwart voor drie in de nacht gewaarschuwd voor de brand en gingen met twee tankautospuiten en een waterwagen ter plaatse. Toen ze aankwamen sloegen de vlammen al uit het voertuig.

Met behulp van hydraulisch gereedschap werden de achterdeuren geforceerd om goed te kunnen blussen. De brandweer lieden konden echter niet voorkomen dat de hele bus volledig uitbrandde.

Voor zover bekend vielen er geen gewonden. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk.

Video: Bestelbus in lichterlaaie op parkeerplaats langs A73
Foto: Horst24
Video: Bestelbus in lichterlaaie op parkeerplaats langs A73
Foto: Horst24

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen