Enquête onder Gennepse ondernemers

Print
Enquête onder Gennepse ondernemers

Afbeelding: Getty Images

Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep -

De gemeente Gennep dingt mee naar de titel ‘Mkb-vriendelijkste gemeente van Nederland’ en laat daarom onderzoeken wat lokale ondernemers vinden van de dienstverlening van de gemeente.

MKB-Nederland stuurt deze week een digitale vragenlijst naar ondernemers in de gemeente Gennep. Ze geven daarin onder andere hun mening over het contact met de gemeente en het gemeentelijke beleid. Uit alle enquêtes van deelnemende gemeentes in Nederland die worden ingevuld, wordt in maart 2021 een winnaar gekozen. Die mag de titel ‘Mkb-vriendelijkste gemeente van Nederland’ dragen.

Brancheorganisatie MKB-Nederland organiseert de wedstrijd elke twee jaar. Dit met als doel een beter gemeentelijk beleid voor mkb-ondernemingen. De Overijsselse gemeente Rijssen-Holten werd in 2019 uitgeroepen tot mkb-vriendelijkste gemeente van Nederland.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →