Muzikale herdenkingsdienst voor coronaslachtoffers in Bocholtz

Print
Muzikale herdenkingsdienst voor coronaslachtoffers in Bocholtz

Afbeelding ter illustratie. Afbeelding: ING image

Bocholtz -

In de Jacobus de Meerderekerk in Bocholtz is op zaterdag 19 september een dienst om de in coronatijd overleden parochianen te herdenken. De mis wordt verzorgd door pastoor Pisters en muzikaal begeleid door de Koninklijke Philharmonie Bocholtz.

De dienst, die om 19.00 uur start, is ook voor leden, oud-leden en sympathisanten van de Philharmonie die in het afgelopen jaar zijn overleden en van wie de harmonie niet op de gebruikelijke wijze muzikaal afscheid heeft kunnen nemen.

De hout- en koperensembles van de Philharmonie zullen onder meer werken met Georg Friedrich Händel en van Philip Sparke spelen. Burgemeester Richard de Boer van Simpelveld zal de aanwezigen toespreken.

Vanwege de coronamaatregelen mogen slechts 100 bezoekers de dienst bijwonen. De mis daarom een besloten viering voor familie van de overledenen en overige genodigden.

De herdenkingsdienst is wel voor iedereen live te volgen via de Facebookpagina van de Koninklijke Philharmonie Bocholtz: www.facebook.com/tuubje.philharmonie

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →