Kaartverkoop Pinkpop loopt ‘naar behoren’

Print
Kaartverkoop Pinkpop loopt ‘naar behoren’

Afbeelding: Harry Heuts Photography

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Festivalgangers kunnen sinds vrijdagochtend kaartjes kopen voor Pinkpop volgend jaar. De verkoop gaat „naar behoren”, laat een woordvoerder van het festival weten.

Pinkpop werd dit jaar vanwege het coronavirus afgelast. De bezoekers konden hun geld terugkrijgen of hun ticket bewaren voor volgend jaar. De organisatie schat dat zo’n 85 tot 90 procent van de kaarthouders hun toegangsbewijs heeft bewaard, wat zou betekenen dat veel tickets voor volgend jaar al waren vergeven. „Tot onze grote vreugde hebben veel mensen dat gedaan. Dat heeft ons veel vertrouwen gegeven voor volgend jaar.”

Op de line-up van het festival staan onder meer al de Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots en Pearl Jam als afsluiter van de 51e editie. De woordvoerder laat weten dat het boeken van artiesten vlot maar wel „anders” loopt door de pandemie. „Veel artiesten houden natuurlijk wel rekening met de mogelijke coronamaatregelen. Maar de meeste staan te popelen om weer te gaan spelen.”

De organisatie durft nog geen voorspellingen te doen over de vorm van het festival, dat op 16 en 17 juni 2021 plaatsvindt.

Volg alles over Pinkpop bij De Limburger

Diverse verslaggevers zijn dit weekend op het festivalterrein in Landgraaf om verslag te doen van Pinkpop 2022. Gedurende 3 dagen plaatsen we recensies, reportages, interviews, foto's & video's en vind je alle bijzonderheden terug op de site. Ga naar > delimburger.nl/pinkpop en mis niets!