Wedstrijd Bevo afgelast; speler Hurry Up test positief en bus draait om

Print
Wedstrijd Bevo afgelast; speler Hurry Up test positief en bus draait om

Afbeelding: Laurens Eggen

Panningen -

De handbalwedstrijd tussen Herpertz Bevo Hc en Hurry Up gaat zaterdagavond niet door. Een speler van Hurry Up is positief getest op het coronavirus. De Drenten waren al vanuit Zwartemeer onderweg naar Panningen, maar de bus is halverwege omgedraaid.

De speler van Hurry Up, de naam wordt vanwege privacyredenen niet bekendgemaakt, had eerder deze week al klachten. Sinds dinsdagavond heeft hij niet meer meegetraind en is vervolgens in quarantaine gegaan. Op donderdag liet de handballer zich testen op corona in Enschede en kreeg zaterdagmiddag toen de selectie onderweg was naar Panningen telefonisch de uitslag.

De betreffende speler was uit voorzorg al niet mee gereisd met de bus, maar om risico op verspreiding tegen te gaan, is door Hurry Up besloten niet door te rijden.

Wanneer de wedstrijd wordt ingehaald, is nog niet bekend.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →