Chantal Janzen maakt opnieuw kans op Televizier-Ster

© Hollandse Hoogte / ANP

Chantal Janzen uit Tegelen, Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen maken kans op de Televizier-Ster Presentatrice. Dat heeft de organisatie maandagavond bekendgemaakt.

Redactie

De naam van Miljuschka is verrassend, omdat de presentatrice geen grote kijkcijferhits presenteerde. Ze presenteerde enkele kookprogramma’s op RTL 4 en de nichezender 24Kitchen en was te zien als expert in RTL Boulevard. Miljuschka staat naast haar kookprogramma’s ook bekend om haar strijd voor body positivity. Zondag werd bekend dat ze vanaf 1 oktober een programma voor Videoland daarover gaat maken.

In totaal waren 25 vrouwen genomineerd voor de publieksprijs voor beste presentatrice waar tot en met maandagochtend op kon worden gestemd. Zo maakten ook onder anderen Geraldine Kemper, Merel Westrik, Nicolette Kluijver en Yvon Jaspers kans op de televisieprijs.

Later deze week wordt bekend welke presentatoren het tegen elkaar opnemen. Ook wordt dan duidelijk welke drie programma’s nog in de race zijn voor de Gouden Televizier-Ring.

De prijzen worden op 8 oktober uitgereikt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

    Wil je alle Plus-artikelen lezen?

    Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

    Kies digitaal