Bomen in Levensbomenbos Kerkrade vanaf vrijdag te adopteren

Print
Bomen in Levensbomenbos Kerkrade vanaf vrijdag te adopteren

Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Kerkrade / Eygelshoven -

Inwoners van Kerkrade kunnen vanaf 25 september om 9.30 uur een boom in het Levensbomenbos of aan de Levensbomenlaan adopteren. De aanmeldperiode loopt tot en met dinsdag 13 oktober 16.00 uur.

De diverse bomen zijn in beperkte aantallen beschikbaar. Een Levensboom kan een persoonlijk aandenken zijn, maar het is ook een origineel cadeau om te geven. Er zijn vijf boomsoorten beschikbaar: bergesdoorn, tamme kastanje, wilde kers, winterlinde en de fladderiep. In de Levensbomenlaan wordt vanuit landschappelijk oogpunt één soort boom geplant, namelijk de zuiliep.

Lees ook: Kerkrade krijgt tweede Levensbomenbos met ook nog een Levensbomenlaan

Aanmelden

Het aanmeldformulier om een boom te adopteren is beschikbaar via www.kerkrade.nl/levensbomenbos. Geïnteresseerden die hulp nodig hebben bij het invullen van het formulier kunnen op vrijdag 25 september terecht op de locatie van de gemeente Kerkrade aan de Hammolenweg 6. Hiervoor moet u een afspraak maken met het secretariaat van het wijkbeheer via telefoonnummer 14 045.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →