Horst aan de Maas heeft ze zelf niet meer en dus zoekt de gemeente zestien grote kerstbomen

Print
Horst aan de Maas heeft ze zelf niet meer en dus zoekt de gemeente zestien grote kerstbomen

Horst aan de Maas zoekt dit soort naaldbomen voor kerst. Afbeelding: De Limburger

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Gezocht: zestien welgevormde kerstbomen van minstens zeven meter hoog voor de dorpen van de gemeente Horst aan de Maas.

Elk Horster dorp krijgt elk jaar een eigen kerstboom. Maar de gemeente Horst aan de Maas heeft op dit moment zelf geen geschikte naaldbomen meer staan. En dus is er een zoektocht gestart. Als er burgers zijn die nog ergens een kerstboom van zeven tot twaalf meter hoog in hun tuin hebben, dan wil de gemeente die graag overnemen.

Ook dit jaar is het de bedoeling dat alle dorpen weer een mooie, verlichte kerstboom krijgen. Dus als iemand nog een boom heeft die misschien zelfs in de weg staat, is een telefoontje naar het Horster gemeentehuis voldoende. De kosten van het weghalen zijn voor rekening van Horst aan de Maas.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →