Kasteel de Keverberg in Kessel bestaat vijf jaar en viert dat met een lichtshow

Print
Kasteel de Keverberg in Kessel bestaat vijf jaar en viert dat met een lichtshow

V.l.n.r. Petra Hoeijmaker, Marcel van Bergen (directeur) en Francien van Kessel voor Kasteel de Keverberg. Afbeelding: DE LIMBURGER PETER SCHOLS

Kessel -

Vijf jaar geleden werd de ruïne door Kesselnaren opgeknapt tot Kasteel de Keverberg. Deze zaterdag viert het kasteel haar lustrum met een audiovisuele voorstelling aan de voorzijde van het kasteel.

„Nog nooit in de afgelopen 5 jaar zal het kasteel zo mooi tot zijn recht komen als zaterdag”, aldus directeur Marcel van Bergen. Het evenement vindt plaats op de parkeerplaats gelegen voor het kasteel.

Het publiek krijgt een mix van dance- en storytelling gepresenteerd aangevuld met special effects zoals lasers en verschillende live artiesten. Daarnaast wordt de laatste bewoner van het kasteel, Baron Frits, op een speciale manier tot leven gebracht. Om het coronaproof te houden speelt het zich af in de openlucht en dient het publiek te zitten. De show duurt 2,5 uur.

Lees ook:Kasteel De Keverberg wil naar 45.000 bezoekers

Kaarten zijn verkrijgbaar via studioshelter.nl en kosten €49,50.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →