Caroline Kortooms ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Print
Caroline Kortooms ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Caroline Kortooms, oud-directeur van Toverland is geridderd. Afbeelding: Caroline Kortooms

Sevenum -

De 60-jarige Caroline Kortooms uit Sevenum is gisteravond bij haar afscheid als algemeen directeur van Toverland benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Kortooms heeft samen met haar broer aan de wieg gestaan van Toverland. Onder haar leiding is er in 19 jaar tijd 105 miljoen euro geïnvesteerd in het attractiepark dat vorig jaar 862.000 bezoekers heeft getrokken. Toverland telt circa 120 vaste medewerkers en 600 seizoenskrachten. Dertig procent is 50 jaar of ouder. In haar functie als directeur heeft Kortooms zich altijd sterk gemaakt voor haar medewerkers. Die moeten de ruimte krijgen en lekker in hun vel zitten. Deze visie op leidinggeven wil ze ook buiten Toverland verspreiden. Daarom stopt ze als algemeen directeur en gaat ze als zelfstandig ondernemer verder. Ook is ze de nieuwe gezondheidsmaker van de Gezondste Regio.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →