Extra concert van Kerkraads Symfonie Orkest

Print
Extra concert van Kerkraads Symfonie Orkest

Ingrid Holleman. Afbeelding: archief De Limburger

Kerkrade / Eygelshoven -

Door de coronabeperkingen kan het Kerkraads Symfonie Orkest het oorspronkelijk geplande programma niet uitvoeren. Daarom presenteert het orkest onder leiding van Manon Meijs een nieuw concert. Strijkers, hout- en koperblazers zullen in verschillende samenstelling een muzikale avond verzorgen met werken van Gounod, Duka, Gordon Jacob, Grieg. Ingrid Holleman, Manon Meijs, Enzo Kok en Emerentia Knebel staan garant voor een bijdrage voor violen.

In eerste instantie was het concert gepland op 9 oktober in het Parkstad Limburg Theater Kerkrade. Die uitvoering is inmiddels uitverkocht. Vanwege de belangstelling is besloten een tweede uitvoering van dit concert te geven op donderdag 8 oktober 2020, aanvang 20.00. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van het theater.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →