Harma van Kreij niet bij Nederlands handbalteam vanwege coronamaatregelen

Print
Harma van Kreij niet bij Nederlands handbalteam vanwege coronamaatregelen

Harma van Kreij Afbeelding: Le Giesen

Geijsteren -

Harma van Kreij uit Geijsteren is niet aanwezig tijdens de trainingsstage van de Nederlandse handbalsters. Ook zal ze niet meespelen in de oefenduels. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kan Van Kreij niet aanwezig zijn. Ze mag niet afreizen naar Nederland. De handbalster speelt bij RK Krim Mercator in de Sloveense hoofdstad Ljubljana.

Van Kreij debuteerde in de selectie van het Nederlands team. Inger Smits uit Geleen en Larissa Nusser uit Born zitten wel nog bij de selectie van bondscoach Emmanuel Mayonnade. Nederland speelt twee oefenwedstrijden tegen Duitsland.

De eerste wedstrijd tegen Duitsland wordt gespeeld op donderdag 1 oktober om 18.15 uur. Twee dagen later gaan beide ploegen nogmaals de strijd tegen elkaar aan om 16.45 uur. Beide wedstrijden worden gespeeld zonder publiek in Lingen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →