Honden, katten, konijnen en knuffels naar de dierenzegening in Simpelveld

Print
Honden, katten, konijnen en knuffels naar de dierenzegening in Simpelveld

Afbeelding ter illustratie. Afbeelding: ING image

Bocholtz / Simpelveld / Huls -

Inwoners van Simpelveld kunnen op 4 oktober met een klein huisdier (een hond, kat, konijn, en dergelijke) of knuffel naar de pastorie in Simpelveld komen, waar pastoor René Pisters een dierenzegening doet.

Tussen 14.00 en 17.00 vertelt de pastoor in de voortuin iets over Sint Franciscus, die veel van dieren hield. Na de zegening is in de achtertuin een uitleg over het dierenasiel en de dierenbescherming. Ook zijn er voor kinderen kleurplaten van Sint Franciscus en ontvangt ieder kind een kleine versnapering.

In verband met het coronavirus is aanmelden verplicht. Per half uur is er plek voor zes volwassenen. Kinderen tot 13 jaar mogen met één volwassene meekomen. Vol is vol.

Reserveren kan via 045-5441818 op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur of via kantoorsimpelveld@de-pelgrim.nl.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →