Heerlenaar Dirk Slokker van WSP Parkstad wint Topperverkiezing regio Zuid

Print
Heerlenaar Dirk Slokker van WSP Parkstad wint Topperverkiezing regio Zuid

Dirk Slokker wint Topperverkiezing regio Zuid 2020. Afbeelding: WSP Parkstad

Heerlen / Hoensbroek -

Dirk Slokker (61) uit Heerlen is afgelopen week verkozen tot Topper van Zuid-Nederland 2020. Slokker is via WSP Parkstad werkzaam bij Medtronic.

Een ‘Topper’ is een Sw- of Participatiemedewerker die vanwege zijn enthousiasme, motivatie, persoonlijke groei en ontwikkeling een succesvoorbeeld is voor anderen. Dirk Slokker was een van de elf genomineerden vanuit de Parkstadgemeenten, sociale diensten en WSP Parkstad. Van die elf genomineerden, selecteerde de jury van de Topperverkiezing drie finalisten: Dirk Slokker, Guido Thissen (kandidaat van de gemeente Heerlen, werkzaam bij Stichting Werk voor Heerlen) en Cynthia Hazekamp (kandidaat van de gemeente Kerkrade, werkzaam bij Meander Thuiszorg).

De jury gaf tijdens de online finale aan dat Slokker vanwege zijn doorzettingsvermogen en motivatie een voorbeeld is voor anderen. Slokkers motto’s zijn: ‘Je bent nooit te oud om te leren’ en ‘Rust roest’. Hij was zelf verrast maar ook erg blij met de winst.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen