Collecteweek van de Dierenbescherming van start

Print
Collecteweek van de Dierenbescherming van start

Afbeelding: archief De Limburger

Brunssum / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg -

De collecteweek van de Dierenbescherming is vandaag gestart. Tot en met 3 oktober gaan vrijwilligers met een collectebus langs de deuren voor een bijdrage, of collecteren digitaal met een online collectebus.

De dierenbescherming is voor de kosten van ambulanceritten, dagopvang van honden en katten en nog meer andere kosten geheel afhankelijk van leden, donateurs en de opbrengst van de jaarlijkse collecte.

Mensen die geen contant geld in huis hebben, kunnen eenvoudig betalen door de QR-code op de collectebus of op het legitimatiebewijs van de collectant te scannen en zo een eenmalig gift te doen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →