EVV houdt koploper Blauw Geel in bedwang

Print
EVV houdt koploper Blauw Geel in bedwang

Archieffoto ter illustratie. Afbeelding: Johannes Timmermans

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

EVV heeft zondag in Veghel voor een kleine verrassing gezorgd door de sterker geachte lijstaanvoerder Blauw Geel’38 in bedwang te houden: 0-0.

Aanvoerder Rick Geenen (knie) ontbrak bij de ploeg uit Echt. Tijdens de warming-up moest ook Rens van Hien (voet) afhaken. Zijn vervanger Thijs Verhagen speelde echter een puike wedstrijd.

Wat Blauw Geel in de eerste helft ook probeerde, de defensie van EVV stond als een huis. Na de hervatting leek de thuisclub alsnog op 1-0 te komen, maar doelman Michel Vercruysse van EVV redde knap op een inzet van Ben van Nieuwenhof. Omdat Blauw Geel niet scoorde, was de slotfase voor EVV.

De rappe Siem van Dijck had enkele leuke acties in huis, maar EVV profiteerde daar niet van. Trainer René Eijer was desondanks tevreden met het gelijkspel. ,,Als je de bal niet hebt, moet je gegroepeerd staan. We deden dat perfect. De jongens verdienen een compliment.”

Bekijk hier de nieuwste aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt dat Schot. Video: De Limburger