‘Een leven samen’ komt naar Theater Kerkrade

Print
‘Een leven samen’ komt naar Theater Kerkrade

Een leven samen. Afbeelding: Een leven samen

Kerkrade / Eygelshoven -

De coronproof voorstelling ‘Een leven samen’ komt naar Theater Kerkrade. Op 21 oktober, om 19.00 en 21.30 uur, zijn Alfred van den Heuvel, Doris Baaten, Alexandra Alphenaar en Ara Halici te zien op het podium.

Een leven samen is geschreven door Allard Blom, geregisseerd door Martin Michel en de muziek is gecomponeerd door Ad van Dijk. Het idee voor de voorstelling ontstond begin april. Producent Christian Seijkens: „We wilden niet kijken naar wat er niet mag, maar vooral naar wat er allemaal nog wel kán. Het resultaat is een compleet nieuwe Nederlandse musical die past binnen de richtlijnen, zonder dat het de voorstelling en het verhaal tekort doet.” Zo er bijvoorbeeld vanaf de eerste letter rekening gehouden met de anderhalve meter afstand tussen de acteurs.

Informatie en tickets: www.eenlevensamen.nl.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →