Aanpassingen in Theater Landgraaf vanwege aangescherpte coronamaatregelen

Print
Aanpassingen in Theater Landgraaf vanwege aangescherpte coronamaatregelen

Theater Landgraaf. Afbeelding: Google Maps

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

In Theater Landgraaf moet vanwege de onlangs aangescherpte coronamaatregelen het publiek per voorstelling worden teruggebracht naar 30 personen. Voorheen was er met de anderhalvemetermaatregel plek voor 45 bezoekers.

Dat ging goed, zegt de directie van Theater Landgraaf. Nu zullen artiesten en het theater het moeten doen met slechts 30 bezoekers in de zaal per voorstelling. In ieder geval voor de komende drie weken. „Hoe de richtlijnen daarna zijn, dat weten we helaas nog niet.”

Reserveren

Het zal voorlopig als volgt gaan in Theater Landgraaf: bezoekers kunnen plaatsen reserveren voor de voorstellingen van november en december van dit jaar. Verder vooruit boeken gaat voor nu nog niet. De mensen die de eerste 30 reserveringen doen, zullen in ieder geval een plekje in de zaal hebben. Daarnaast zullen 15 aanmeldingen op de reservelijst komen te staan: zij komen in aanmerking voor een plaatsje zodra het aantal personen in binnenruimtes weer verhoogd wordt door de regering.

Reserveren kan via: reserveren@theaterlandgraaf.nl of via 045-5310929, tijdens kantoordagen tussen 10.00 en 12.00 uur. Bezoekers moeten bij hun reservering namen, telefoonnummers en mailadressen doorgeven van de mensen die naar de voorstelling komen.

Toch zit er een voordeel aan deze maatregelen, aldus de directie van Theater Landgraaf. „U krijgt als het ware een privévoorstelling. U ervaart dat een bezoek aan een klein theater, groots kan zijn!”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →