Eugene Deenen is online pokerkampioen van Venray en kwalificeert zich voor halve finale NK

Print
Eugene Deenen is online pokerkampioen van Venray en kwalificeert zich voor halve finale NK

Afbeelding: ING Image

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Eugene Deenen mag zich de online pokerkampioen van Venray noemen. Hij schreef het kampioenschap dat onlangs werd gehouden op zijn naam. Aan deze voorronde voor het Open Nederlands Kampioenschap Poker namen 227 pokerliefhebbers deel.

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft de organisatie van het nationale amateurkampioenschap online voorrondes toegevoegd aan het originele concept waar eerder alleen voorrondes in lokale horecagelegenheden gespeeld werden. „De online voorrondes hebben ervoor gezorgd dat het nog laagdrempeliger is om kennis te maken met het spel”, vertelt organisator Mathijs Jonkers.

Naast een bokaal die hij per post ontvangt, kwalificeert Deenen zich voor de halve finales die in juni 2021 gehouden worden. Als hij daar bij de beste tien procent eindigt gaat hij door naar de landelijke finale, die in juli 2021 gespeeld wordt in de Heerlickheijd in Ermelo. Ook Jos Koets (tweede) en Jan Brederode (derde) wonnen door hun prestatie een plek in de halve finales

De gehele uitslag van het Online Pokerkampioenschap van Venray is hier te vinden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen