Gezin aangevallen met hamer en mes bij Parijs: vier kinderen overleden

Print
Gezin aangevallen met hamer en mes bij Parijs: vier kinderen overleden

Afbeelding: AFP

Bij een familiedrama in een voorstad van Parijs zijn vijf mensen om het leven gekomen, onder wie vier kinderen. Vijf anderen raakten gewond.

Volgens plaatselijke media heeft ‘een oom’ het van origine Sri Lankaanse gezin aangevallen met een hamer en een mes in Noisy-le-Sec, ten noordoosten van de Franse hoofdstad. Bij het drama kwamen vijf mensen om het leven, onder wie vier kinderen. De leeftijd van de slachtoffers is niet bekend.

Er vielen ook vijf gewonden. Drie van hen zijn er erg aan toe. De dader is volgens de politie bewusteloos aangetroffen in het appartement. Over zijn motieven is nog niets bekend.

De politie kwam in actie nadat een gewond kind bloedend wist te ontkomen en alarm sloeg in een nabijgelegen bar in de straat. Het kind zei dat een oom zijn familie had aangevallen. De barman alarmeerde vervolgens de politie.

De politie kwam in actie nadat een gewond kind bloedend wist te ontkomen naar een bar in de straat. Het kind zei dat een oom zijn familie had aangevallen. De barkeeper alarmeerde de politie.