Fans van Sportclub’25 kunnen voetbal volgen vanuit cafés

Print
Fans van Sportclub’25 kunnen voetbal volgen vanuit cafés

Café D’r Aowe Kino. Afbeelding: Google Maps

Bocholtz -

Toeschouwers kunnen op 11 en 18 oktober de wedstrijden die Sportclub’25 speelt volgen vanuit Café Im Weissen Rossl en Café D’r Aowe Kino.

De Bocholtze voetbalvereniging is deze samenwerking met de twee cafés aangegaan toen onlangs de nieuwe coronamaatregelen bekend werden gemaakt, waardoor onder meer bij amateurwedstrijden voor de duur van drie weken geen toeschouwers zijn toegestaan.

Via een liveverbinding is het mogelijk om in de cafés in Bocholtz onder het genot van een drankje de 2e klasse G te aanschouwen. Per café kan er echter maar een zeer beperkt aantal bezoekers binnen. Daarom is inschrijving verplicht. Inschrijven gaan enkel via mail, naar Ritch te Kampe: ritchkampete@hotmail.com.

In de mail moeten mensen hun persoonlijke gegevens vermelden, in welk café ze plaats willen nemen en welke wedstrijd ze willen volgen. De wedstrijd tegen Eijsden is enkel in D’r Aowe Kino te bekijken.

Inloop is op beide zondagen vanaf 13.30 uur. De wedstrijd start om 14.30 uur. Om de livestream te bekostigen wordt per toeschouwer 2 euro entree gevraagd.