Rabopand in Nederweert wordt opleveringsklaar gemaakt

Print
Rabopand in Nederweert wordt opleveringsklaar gemaakt

Het voormalig kantoor van de Rabobank aan het Raadhuisplein in Nederweert staat al drie jaar leeg. Afbeelding: De Limburger

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Oplettende voorbijgangers hebben vast gezien dat in het oude kantoor van de Rabobank in Nederweert weer wordt gewerkt. „Het pand wordt opleveringsklaar gemaakt.”

Het oude Rabopand aan het Raadhuisplein in Nederweert staat al drie jaar leeg en is eerder dit jaar in de verkoop gegaan. Hoe de onderhandelingen precies verlopen, blijft ongewis. „Maar we zijn met meerder partijen in gesprek over verkoop”, laat een woordvoerder van de bank weten. „Daarom wordt het gebouw nu opleveringsklaar gemaakt.” Het pand was eerder in beeld als beoogde locatie voor een nieuw gemeenschapshuis Pinnenhof maar het bestuur hiervan is momenteel nog de optie aan het bestuderen voor een samengaan met café Centraal in Nederweert. Vanwege corona is dit onderzoek vertraagd en worden de eerste resultaten hiervan nu in november verwacht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen