Training voor kinderen van gescheiden ouders

Print
Training voor kinderen van gescheiden ouders

Afbeelding: Synthese

Molenhoek / Mook / Middelaar / Plasmolen / Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp / Reuver / Beesel / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo -

Synthese biedt met ‘Het Zandkastelenprogramma’ een gratis training voor kinderen van wie de ouders gaan scheiden of al uit elkaar zijn.

Een coach gaat met hen aan de slag om de verwerking van deze voor menig kind traumatische ervaring zo goed mogelijk op gang te brengen. Er wordt daarbij onder meer gekeken naar wat kinderen nodig hebben, welke vragen ze hebben, wat ze van hun ouders willen en waar ze tegenaan lopen. Hun ouders krijgen aan het einde van de bijeenkomst een presentatie te zien, die door de kinderen is gemaakt. Ook worden daarbij tips aangereikt om de kinderen te steunen.

De training ‘Kinderen scheiden mee’ vindt maandag 23 november van 15.00 tot 18.00 uur plaats op een basisschool in Mook en Middelaar en is bedoeld voor kinderen uit de gemeenten Venray, Beesel, Bergen, Horst aan de Maas en Mook en Middelaar. Een week eerder worden ouders geïnformeerd over de opzet.

Aanmelden kan tot twee weken van tevoren via www.synthese.nl. Deelname is gratis.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen