Schokkende beelden vrijgegeven van zware mishandeling in café Kerkrade

Print

Video: Politie

Kerkrade / Eygelshoven -

De politie heeft vrijdag bewakingsbeelden vrijgegeven van een zware mishandeling in een café aan de Kasperenstraat in Kerkrade, in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 augustus. Het 24-jarige slachtoffer liep diverse verwondingen op aan zijn hoofd.

In het café ontstond die nacht rond half drie een conflict. Er waren op dat moment nog meerdere mensen in de zaak aanwezig. Het conflict liep flink uit de hand en een 24-jarige man werd daarbij diverse malen zwaar mishandeld door twee verdachten. Het slachtoffer liep diverse verwondingen op aan zijn hoofd.

Lees ook: Twee gewonden bij vechtpartij in café

Hij werd in eerste instantie door één van de verdachten neergeslagen. Toen hij daarvan bekomen was en aan de verdachte probeerde te ontkomen, werd hij met een barkruk op zijn hoofd geslagen. Vervolgens werd het slachtoffer ook buiten het café nog bekogeld met diverse voorwerpen. Hij kreeg daarbij onder andere een biljartbal naar zijn hoofd gegooid. De twee verdachten reden na de mishandeling met nog een derde verdachte weg in een donkere BMW.

Signalement

Opvallend aan de eerste verdachte is dat hij diverse Duitstalige tatoeages op zijn rechterarm en borst had. Een andere verdachte droeg zijn haren in een opvallend staartje.

De politie doet met het vrijgeven van de beelden een beroep op het publiek om te helpen bij het achterhalen van de verdachten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen