Nieuwe Heerlense amuse-wandelroute Preuve Ongerwaegs moet al na twee weekenden stoppen vanwege nieuwe coronamaatregelen

Print
Nieuwe Heerlense amuse-wandelroute Preuve Ongerwaegs moet al na twee weekenden stoppen vanwege nieuwe coronamaatregelen

Afbeelding: Preuve Ongerwaegs

Heerlen / Hoensbroek -

De wandelroute langs verschillende speciale horecapunten aan de Geleenbeek zou in eerste instantie elk weekend in oktober te lopen zijn. De nieuwe landelijke coronamaatregelen van dinsdagavond gooien echter roet in het eten.

Vanwege de maatregelen moeten de aangesloten eetgelegenheden de deuren voor hun gasten sluiten. De amuse-wandelroute moet daardoor ook vroegtijdig worden stopgezet.

Mede-initiatiefnemer Marcel van der Heyden zegt wel toe dat er in mei volgend jaar, als het virus onder de duim is, gewoon een nieuwe editie plaatsvindt. De huidige horecabonnen zullen dan nog steeds geldig zijn.

Lees ook: De geschiedenis van de Geleenbeek in Heerlen wordt blootgelegd met nieuwe amuse-wandelroute met culinaire tussenstops

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen