Bankroet kapsalon bezorgt curator grijze haren

Print
Bankroet kapsalon bezorgt curator grijze haren

Afbeelding: © iStock

Maastricht / Itteren -

De uitbater van kapsalon Kreatief Kappers in Maastricht blijkt vooral creatief in het omzeilen van lastige vragen en zich verstoppen. Dit tot grote frustratie van de curator die is belast met de afhandeling van het faillissement van deze zaak.

Nadat de kapper bij het eerste onderhoud met de curator als reden van het bankroet opgaf dat hij in de clinch lag met de verhuurder van de kapsalon aan de Via Regia, de personeelskosten te zwaar op de omzet drukten en hij zelf met privéproblemen kampte, verdween hij uit beeld. Diverse verzoeken om de administratie en boekhouding te overleggen werden, op het inleveren van een enkel stuk na, niet ingewilligd.

Inmiddels reageert hij nergens meer op, meldt de curator die er geen geheim van maakt dat hij van de kwestie grijze haren krijgt. Hij heeft de rechter-commissaris verzocht de weigerachtige coiffeur op te roepen voor een officieel verhoor. Het faillissement werd overigens aangevraagd door een werknemer die zich gesterkt wist door een steunvordering van de Belastingdienst.

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger. Meer van WijLimburg