Jumbo supermarkt in Roermondse Roersingelpassage vanaf maandag drie weken dicht wegens verbouwing

Print
Jumbo supermarkt in Roermondse Roersingelpassage vanaf maandag drie weken dicht wegens verbouwing

Afbeelding: Jumbo Supermarkten

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Met de gesloten horeca gaat het waarschijnlijk weer drukker worden in de supermarkten. Toch gaat de Jumbo supermarkt in de Roermondse binnenstad vanaf maandag drie weken dicht voor een verbouwing.

De planning was al lang geleden gemaakt. „En inmiddels hadden we het ook naar buiten toe gecommuniceerd. Dus vanaf maandag gaan we drie weken dicht om de winkel te verbouwen”, laat filiaalmanager Guus Sturing van de Jumbo supermarkt in de Roersingelpassage weten. De winkel, de enige supermarkt binnen de singelring, krijgt tussen 19 oktober en 10 november een ruimere indeling en afdelingen worden vernieuwd.

Dat het kabinet dinsdagavond besloot de horeca te sluiten en dat het daardoor drukker wordt in supermarkten maakt voor wat betreft de verbouwing geen verschil. Sturing: „Zoals gezegd, het stond al lang gepland. Daarnaast merk ik sowieso dat er minder klanten zijn. Veel minder Duitsers dan gewoonlijk bijvoorbeeld. Dat het voor de mensen in de binnenstad even behelpen is, dat snap ik. Maar dat zou op ieder ander moment dat we dicht zouden gaan voor een verbouwing ook het geval zijn.”

De bedoeling is dat de supermarkt op 11 november weer open gaat.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →