Jaguar I-PACE EV320 Limited Edition

Print

De prijswinnende Jaguar I-PACE is nu verkrijgbaar als extra aantrekkelijke EV320 Limited Edition en bovendien nog dit jaar te rijden voor een bijtelling vanaf € 326,- per maand. Bovendien profiteert dit model van verdere doorontwikkeling, waaronder kortere laadtijden dankzij de nieuwe driefasen boordlader en het Pivi Pro Infotainment systeem.

Er is geen elektrische auto op de markt die zoveel prijzen won als de innovatieve Jaguar I-PACE, met als kroon de verkiezing tot ‘World Car of the Year’ in 2019. Het unieke design, de hoeveelheid comfort en praktisch gemak en de aansprekende rijprestaties, waarbij goed gekeken werd naar de ervaringen van Jaguar in de autosport, maken de I-PACE tot een onverslaanbaar totaalpakket en een iconische entree van Jaguar in de markt van volledig elektrische voertuigen.

De nieuwe en extra aantrekkelijke I-PACE EV320 Limited Edition is een doorontwikkeling van dat succes. Met een WLTP actieradius tot 470km en krachtige prestaties dankzij de 235 kW (320pk) sterke motoren. Dankzij de nieuwe driefasen boordlader zijn de laadtijden korter en het volledig nieuwe Pivi Pro Infotainment Systeem werkt razendsnel en is volledig up-to-date qua digitale mogelijkheden.

Jaguar I-PACE EV320 Limited Edition

U rijdt de nieuwe Jaguar I-PACE EV320 Limited Edition al met een netto bijtelling vanaf € 326,- per maand* en Financial Lease is al mogelijk vanaf € 499,- per maand**. De nieuwe I-PACE is beschikbaar vanaf €65.990,- incl. BTW en optioneel uit te rusten met de extra aantrekkelijke Business Packs. Stel uw eigen I-PACE samen op maastricht.jaguar.nl of kom langs in onze showroom om de overtuigende eigenschappen van de I-PACE zelf te ervaren.

JAGUAR LAND ROVER MAASTRICHT: NEXT LEVEL

Een Jaguar of Land Rover is een auto vol passie en emotie. Sinds deze zomer heeft Jaguar Land Rover Maastricht een volledig nieuwe showroom, perfect ingericht om dat te ervaren. Met een ruim aanbod aan nieuwe en Approved occasion modellen en een uiterst moderne werkplaats, die bovendien als een ‘open keuken’ volledig in beeld is vanuit de showroom. Dankzij deze faciliteiten staat het enthousiaste team van Jaguar Land Rover Maastricht klaar om u ‘next level’ beleving en service te bieden. U bent van harte welkom om dit zelf te komen ervaren.

Jaguar I-PACE EV320 Limited Edition

Graag tot ziens

Jaguar Land Rover Maastricht
Afrikalaan 31
6199AH Maastricht-Airport
+31 (0)88 – 4300 900
www.jaguarlandrovermaastricht.nl

Bekijk hier het volledige persbericht van de Jaguar I-PACE EV320 Limited Edition