Video: Mannen parkeren Mercedes op linker rijbaan A76 om verhaal te halen bij achterligger

Print

Ruzie op de A76 zorgt voor zeer gevaarlijke situatie. Video: Dumpert

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Beek -

Op internet is een filmpje opgedoken van een levensgevaarlijke situatie op de A76. Twee mannen in een Mercedes stoppen hun bolide midden op de linker rijbaan om verhaal te gaan halen bij de inzittenden van de auto achter hen.

Het incident speelde zich af op zaterdag 10 oktober, even na 16.00 uur. Wat er precies aan vooraf is gegaan, is vooralsnog onduidelijk. De politie heeft de video ook gezien en heeft een onderzoek ingesteld. Dat het kenteken dat goed zichtbaar is, is ‘een aanknopingspunt’.

Stilstand

In het filmpje, gedeeld op website Dumpert, is te zien dat de Mercedes op de A76 richting Belgische grens even voor de afslag Geleen en Beek met hoge snelheid van de uitvoegstrook naar de linker rijbaan komt. Na een paar keer stevig op de rem te hebben getrapt, komt de auto volledig tot stilstand. Twee mannen stappen uit, waarna de bestuurder van de auto die tot stoppen wordt gedwongen er rap vandoor gaat.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →