EREDIVISIE

Torino Hunte definitief terug bij VVV

Print
Torino Hunte definitief terug bij VVV

Torino Hunte op archiefbeeld. Afbeelding: VVV

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Torino Hunte (29) is zoals De Limburger al eerder berichtte definitief weer speler van VVV. Hunte heeft een contract voor één jaar met een optie voor een tweede seizoen getekend.

Aanvaller Hunte speelde eerder drie seizoenen voor de Venlonaren. Dat deed hij van 2015 tot 2018. Hij kwam in 2015 over van FC Eindhoven, waar hij twee seizoenen in het eerste elftal speelde. Voor de blauw-witten speelde hij 61 officiële wedstrijden. In Venlo kwam hij vervolgens in de navolgende drie seizoenen in totaal tot 102 wedstrijden (16 doelpunten, 12 assists). Daarna maakte hij in 2018 de overstap naar Almere City FC. In twee seizoenen speelde de in Goirle geboren Hunte 39 officiële wedstrijden voor Almere, waarin hij 2 keer scoorde en 7 assists produceerde.

Hunte trainde de afgelopen weken al mee met de selectie van Hans de Koning en sluit nu definitief aan. ,,Het is mooi dat ik weer bij VVV terug mag keren. Dit is een club waar ik drie seizoenen lang met heel veel plezier heb gespeeld en waar ik een fantastische tijd heb beleefd. Ik ben nota bene kampioen geworden met VVV. Dan is het heel mooi dat je hier een tweede kans krijgt. Daar ben ik de club dankbaar voor.”

Technisch manager Stan Valckx van VVV over Hunte: „Torino is een goede voetballer en een jongen die qua persoonlijkheid ook prima in de groep past. Mooi dat we hem kunnen toevoegen aan onze selectie. Hij is een speler met snelheid en een actie in de benen, die altijd zorgt voor dreiging.”

Bekijk hier de nieuwste aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt dat Schot 15 oktober. Video: De Limburger

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →