André Rieu presenteert nieuw kerstalbum

Print
André Rieu presenteert nieuw kerstalbum

Afbeelding: ANP

Maastricht / Itteren -

André Rieu brengt komende maand een nieuwe plaat uit die helemaal in het teken staat van kerst.

De livemuziek op de nieuwe cd van de Limburgse musicus is een registratie van zijn Winter Wonderland-concerten in december vorig jaar in zijn eigen Maastricht.

„Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar. Met dit album neem ik je mee op een prachtige reis door Winter Wonderland - naar een sprookjeskasteel, de wereld van Santa Claus, de magie van Kerstmis en de heerlijke, romantische kersttijd”, laat de 71-jarige violist weten.

Het album Jolly Holiday bestaat uit een cd en een dvd met daarop een blik achter de coulissen van het podium van Winter Wonderland. „Ik droomde al jaren ervan om kerstconcerten te geven in mijn eigen stad, Maastricht. En in 2019 kwam die droom eindelijk uit”, aldus André. „Dit album geeft de fantastische sfeer weer van deze concerten en bovendien een exclusieve blik achter de coulissen. Ik ben ontzettend blij dat ik dit met jullie allemaal mag delen.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →