CDA vraagt actie tegen drugsoverlast bij oud station De Kissel in Heerlen

Print
CDA vraagt actie tegen drugsoverlast bij oud station De Kissel in Heerlen

Deze foto is niet bij De Kissel in Heerlen genomen. Afbeelding: ANP XTRA

HEERLEN / Hoensbroek -

Op de parkeerplaats grenzend aan de Mijnspoorweg bij voormalig station De Kissel is heel veel drugsoverlast, constateert CDA-raadslid Hannie Heine. Haar fractie vraagt om maatregelen.

Er staan elke avond vijf tot tien auto’s bij elkaar van waaruit gedeald word, weet Heine. Met luide muziek erbij ook nog.

Heine wil weten of B en W van Heerlen hiervan op de hoogte is. „Toen het station nog open was stonden er camera’s. Bij de sluiting zijn die weggehaald. Bent u bereid deze terug te plaatsen?”

Lees ook: Heerlen zoekt naar maatregelen tegen gebruik en gevolgen van lachgas

Aangezien deze parkeerplaats vlak bij de nieuwe locatie van de dag- en nachtopvang op de Gasthuisstraat ligt, is het heel belangrijk dat er rondom de opvang geen dealers rondhangen, geeft Heine het stadsbestuur mee. „Wat gaat u ondernemen om dit zo vlug mogelijk opgelost te krijgen?”

Lees ook: Nieuwe dag- en nachtopvang Heerlen in voormalig klooster buiten het centrum van de stad

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →