Streep door IJzeren Man Cross: veldloopcircuit begint nu pas in januari 2021

Print
Streep door IJzeren Man Cross: veldloopcircuit begint nu pas in januari 2021

Afbeelding: Getty Images/EyeEm

Altweerterheide / Laar / Weert / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Helden -

De IJzeren Man Cross, die komende zondag zou worden gehouden in Weert, is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen afgelast.

De veldloop zou de start betekenen van het Limbra Cross Circuit, maar die is nu uitgesteld tot zondag 24 januari 2021, als in Helden de Heldense Bossen Verloscross op de agenda staat. Ook de Hema Volksloop, die sinds 1980 traditioneel op de eerste zondag van de maand in Weert wordt gehouden, kan geen doorgang vinden. Het is al de vierde keer dat de loop, die vooral is bedoeld voor recreanten, dit jaar wordt afgelast door corona.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen