Dier van de week

Dier van de week: Moosje en Billy

Print
Dier van de week: Moosje en Billy

Billy en zijn moeder Moosje zoeken een nieuw thuis. Afbeelding: Dierenopvang Op de Smakterheide

Reuver / Beesel / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik / Oostrum / Oirlo / Leunen -

Elke week stelt Juanita Janssen van Dierenopvang Op de Smakterheide een dier voor dat op zoek is naar een nieuw thuis. Deze week de katten Moosje en Billy, moeder en zoon.

Ze zijn samen in de opvang terechtgekomen en hebben eerst flink moet bijkomen. Inmiddels gaat het erg goed met ze. Het is een ontzettend leuk, ondernemend maar vooral lief duo.

Leukste kenmerk?

„Moosje en Billy zijn een ontzettend leuk stel samen. Billy is een echte doerak en speelt graag. Hij knuffelt veel met zijn mama. Ze zijn dan ook meestal samen.”

Wat zijn hun favoriete bezigheid?

„Moosje en Billy besteden veel tijd aan elkaar. Ze eten en slapen samen en voorzien elkaar dagelijks van een stevige wasbeurt.”

Hebben zij minpuntjes?

„Moosje en Billy hebben een hele poos nodig gehad om aan te sterken. Hierdoor zijn hun darmen wat gevoeliger. Het is dus aan te raden om ze goede voeding te geven en hun darmen stabiliteit en rust te gunnen.”

Wat voor baas zoeken jullie?

„Wij zoeken een plek waar deze twee kanjers samen kunnen blijven. Ze zijn heel fijn samen, ze hebben niet veel eisen. Alleen dat ze samen willen blijven.”

Gaat jou hart sneller kloppen van dit karaktervolle duo? Neem dan vrijblijvend contact op met Dierenopvang Op de Smakterheide, St. Jozeflaan 2, 5817 AC Smakt-Venray, tel. 0478-639062 of via info@smakterheide.nl. Alle overige dieren zijn te bekijken op www.smakterheide.nl.

Dierenambulance Centrale: tel. 0478-220800.

Dierenthuiszorg: tel. 06-15206013.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen