Video: Spookrijder veroorzaakt chaos op snelweg bij Eindhoven

Print

Spookrijder bij Eindhoven komt vrachtwagens tegemoet. Video: Dumpert

Gevaarlijke taferelen op de snelweg bij Eindhoven afgelopen vrijdag. Een spookrijder reed daar net voor 14.00 uur dwars tegen het verkeer in. Dat blijkt uit beelden die op Dumpert zijn gezet.

In het filmpje, opgenomen door een dashcam, is te zien hoe een Twingo ter hoogte van een afslag richting Tilburg de verkeerde kant op rijdt. Een vrachtwagen moet naar rechts uitwijken om een botsing te voorkomen. Het scheelt vervolgens niet veel of een voertuig dat daarachter rijdt, knalt tegen de spookrijder aan. Ook op een andere rijstrook moet het verkeer een extra draai aan het stuur geven om niet te botsen.

De bestuurder van de Twingo krijgt het (voor zover bekend) zonder kleerscheuren voor elkaar zijn voertuig op de vluchtstrook te rijden. Ook weer in tegengestelde richting. Wat er daarna is gebeurd, is helaas niet bekend.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu