Menswel schrapt kinderactiviteiten

Print
Menswel schrapt kinderactiviteiten

Foto ter illustratie. Afbeelding: Archief De Limburger

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Heel / Beegden / Stevensweert / Ohé en Laak / Panheel / Thorn -

Welzijnsorganisatie Menswel schrapt de geplande kinderactiviteiten in Maasgouw en Echt-Susteren.

In de herfstvakantie stond voor komende woensdag een groot springkussenspektakel gepland in de Andreashal in Maasbracht. Omdat dit werd georganiseerd voor kinderen tot en met groep 8 leek het evenement in eerste instantie doorgang te kunnen vinden. Toch heeft Menswel besloten dit niet te doen vanwege aangescherpte coronamaatregelen met betrekking tot evenementen. In het verlengde daarvan is ook besloten de Herfstinstuif op 22 oktober in Susteren en Halloween op In de Bandert op 31 oktober in Echt niet door te laten gaan. Ook het Pietenfestijn dat op 6 december zou plaatsvinden op In de Bandert gaat niet door.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →