Menswel schrapt kinderactiviteiten

Print
Menswel schrapt kinderactiviteiten

Foto ter illustratie. Afbeelding: Archief De Limburger

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Heel / Beegden / Stevensweert / Ohé en Laak / Panheel / Thorn -

Welzijnsorganisatie Menswel schrapt de geplande kinderactiviteiten in Maasgouw en Echt-Susteren.

In de herfstvakantie stond voor komende woensdag een groot springkussenspektakel gepland in de Andreashal in Maasbracht. Omdat dit werd georganiseerd voor kinderen tot en met groep 8 leek het evenement in eerste instantie doorgang te kunnen vinden. Toch heeft Menswel besloten dit niet te doen vanwege aangescherpte coronamaatregelen met betrekking tot evenementen. In het verlengde daarvan is ook besloten de Herfstinstuif op 22 oktober in Susteren en Halloween op In de Bandert op 31 oktober in Echt niet door te laten gaan. Ook het Pietenfestijn dat op 6 december zou plaatsvinden op In de Bandert gaat niet door.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen