Arrestatie voor opzettelijk aanrijden van bejaarde man

Print
Arrestatie voor opzettelijk aanrijden van bejaarde man

Afbeelding: Getty

Grathem / Heel / Beegden / Stevensweert / Ohé en Laak / Panheel / Thorn / Wessem / Maasbracht / Linne / Heerlen / Hoensbroek -

Een automobilist uit de gemeente Maasgouw is gearresteerd voor het opzettelijk aanrijden van een 72-jarige man uit Heerlen. Dat gebeurde afgelopen zaterdag in Grathem.

Politieagenten werden daar staande gehouden door een vrouw in een auto. Ze verklaarde onderweg te zijn naar een ziekenhuis met haar man, die kort daarvoor op de Geneijgen was aangereden na een verkeersruzie.

Op de plek van de aanrijding meldde de automobilist (28) zich even later. Hij werd direct aangehouden op verdenking van poging tot doodslag.

Waardoor de verkeersruzie ontstond is nog niet bekend.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen