Maasgouw financiert projecten ontwikkelingslanden

Print
Maasgouw financiert projecten ontwikkelingslanden

Foto ter illustratie. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Heel / Beegden / Stevensweert / Ohé en Laak / Panheel / Thorn / Wessem / Maasbracht / Linne -

Inwoners van Maasgouw die zich inzetten voor kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden, kunnen in 2021 in aanmerking komen voor een financiële bijdrage van hun project.

Aanvragen moeten voor 20 januari 2021 zijn ingediend en is alleen bedoeld voor comités of stichtingen die in de gemeente Maasgouw gevestigd zijn. Een verantwoording van de besteding van het ontvangen bedrag is een vereiste. Het aanvragen van subsidie gaat per e-mail. Het aanvraagformulier kunt u opvragen bij Stichting Platform Ontwikkelingssamenwerking Maasgouw via het e-mailadres p.m.heijnen-smit@net.hcc.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen